Curs gratuït d'escriptura al twitter. X.R. Trigo

X.R.Trigo. Curs d'escriptura al twitterL'escriptor Xulio R. Trigo imparteix al twitter un curs gratuït d'escriptura.

CURS GRATUÏT D’ESCRIPTURA AL TWITTER

Les noves tecnologies ens proporcionen eines que no havíem sospitat mai. La meva trajectòria al Twitter em fa pensar que és un mitjà molt adequat per a la difusió de les idees. La brevetat obligada dels seus tuïts ens obliga a portar qualsevol explicació a la seva essència.

Per això m’he proposat un petit desafiament, oferir a través del Twitter un curs d’escriptura que contingui camins, dreceres, viaranys, tots aquells trajectes que condueixen a l’escriptura. Consells, frases, imatges, referències bibliogràfiques sobre l’escriptura, lectures imprescindibles, tot sigui dit sempre entre cometes. Serà, és clar, el vostre privilegi seguir les rutes que jo us aniré marcant.

No es tractarà d’un recorregut estrictament reglat, com crec que ja he donat a entendre, sinó d’aproximacions que ens puguin servir en la nostra dèria, ofici, afecció.

Tot plegat em sembla que constituirà una bona eina per sintetitzar els meus pensaments al voltant de la literatura. I espero, també, que pugui servir d’ajuda o de full de ruta –amb això ja em sentiria satisfet- a tots aquells que vulguin aprofundir en aquest vell art d’escriure.

Per acostar-vos al curs només heu de seguir el meu compte de Twitter i, segons el vostre idioma, buscar-hi els tags #escriurexrt (en català) o #escribirxrt (en castellà).

http://twitter.com/xrtrigo

A poc a poc aniré introduint altres tags que ens ajudaran en la nostra tasca, com per exemple #bibliografiaxrt o #nov.histôricaxrt.

Compartir