Sol·licitud de llibres fora de catàleg

Emplena aquest formulari per sol·licitar llibres que no es troben en el nostre catàleg en línia. Facilita'ns tota la informació que coneguis del llibre que busques per tal que el podem localitzar.

Et farem arribar arribar la resposta a l'adreça de correu electrònic que ens indiques.

Saps el títol del llibre que busques?
Saps l'autor del llibre que busques?
Saps l'editorial del llibre que busques?
Indica qualsevol altra informació que ens pugui ser d'utilitat per localitzar el llibre que busques (ISBN, edició, etc...)
L'adreça de correu electrònic on vols rebre la resposta
De conformitat amb lo establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, consento la inclusió de les meves dades en un fitxer del que és titular Llibreria Viladrich, S.L.L. i que les mateixes seguin utilitzades per al desenvolupament i el manteniment de la relació comercial. Així mateix, declaro estar informat sobre els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les meves dades que podré exercir al domicili de Llibreria Viladrich, S.L.L. al carrer Despuig número 22, Tortosa 43500 Tarragona, o bé remetent un missatge a l'adreça de correu electrònic llibreria@la2deviladrich.cat
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que l'enviament el fa una persona humana i previndre l'arribada automatitzada d'spam.
Image CAPTCHA
Escrigui els caràcters que apareixen a la imatge.