Pols de Roses, d'Olga Besolí

Pols de Roses. Olga Besolí.El dijous 15 de març presentarem 'Pols de roses', d'Olga Besolí.

Es tracta d'una obra dramàtica que a finals del 2009 va guanyar el PREMI MICALET DE TEATRE, i que ara ha estat publicada per la PUV (Publicacions de la Universitat de València) dins la col·lecció dedicada a les arts escèniques “Acadèmia dels nocturns”.

Pols de Roses és una obra colpidora i tràgica que qüestiona la capacitat d’estimar de l’ésser humà, sobretot quan aquest es troba sotmès a circumstàncies difícils i situacions extremes. També fa una reflexió sobre la vida i la mort, l’escepticisme i les creences religioses. I ho fa reivindicant l’amor homosexual des de la universalitat i la força dels sentiments profunds i autèntics, mitjançant dos personatges, Aleix i Marc.

Aleix està decidit a fer fora de casa i de la seva vida Marc, amb qui conviu des de fa cinc anys. El motiu no és precisament la falta d’estima; ben al contrari, n’està més enamorat que mai i per això vol estalviar-li el patiment de veure’l morir. La negativa de Marc a abandonar-lo en els pitjors moments condueix a  destapar conflictes, fortaleses i pors, records i rancúnies, i... els vertaders sentiments.
Una rosa i la pols de roses seran tot el què Aleix necessitarà per a descobrir que potser l’amor és més durador que la pròpia vida.
Compartir