La Taverna di Enrico

La Taverna di EnricoLa famosa Taverna d'Enrico aviat sortirà en llibre. Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries publiquen a Cossetània aquest abril el seu llibre sobre l'espectacle que tanta gent ha vist en el marc de la Festa del Renaixement de Tortosa.

Es presentarà el dia de Sant Jordi, 23 d'abril a les 20,30h al pati dels Reials Col.legis de Tortosa

A Viladrich ja en podeu reservar exemplars dedicats.

Enrico Provinciale, tortosí descendent de genovesos, tenia una taverna a la zona cèntrica de la ciutat on representava un espectacle amb motiu dels tres dies de gran festa. Les seues conegudes tendències en favor de la concòrdia entre religions li van crear enemistat amb el veguer i es va quedar sense taverna. Ara ell i els seus amics conviuen en un campament al peu de la muralla. Tot i sota l’amenaça constant del perill, continuen representant cada dia la seua funció.
35.000 persones han vist ja la Taverna di Enrico, un espectacle creat per Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que ara compleix 15 anys i ha esdevingut tot un clàssic de la Festa del Renaixement a Tortosa. El llibre conté el text teatral, un DVD amb l’enregistrament íntegre de la Taverna di Enrico i un CD amb tota la seua música.

Compartir