10.000 llibres

10.000 llibres a Viladrich onlineEl nostre catàleg a la xarxa arriba als 10.000 llibres.

Des de la inauguració de la llibreria en línia, fa ja un parell d'anys, hem continuat el nostre compromís de posar a l'abast de tothom i des de qualsevol lloc els llibres locals de les Terres de l'Ebre d'abans i d'ara, les novetats del nostre país, i tots els llibres i revistes que ens semblen més interessants dels orígens més diversos i per a tots els públics.

Hem anat classificant, digitalitzant les portades i comentaris de milers de títols, i el que a l'inici volíem que fos un petit aparador de llibres ebrencs a internet, ha esdevingut una autèntica llibreria virtual on els visitants poden trobar informació sobre l'actualitat literària no sols de les nostres terres, si no també de la resta del panorama editorial.

Hi ha ara ja més de 10.000 llibres. No hi son tots encara, doncs físicament a la llibreria en tenim més de 18.000, però a poc a poc hi arribarem.

Les persones que la visiten poden adquirir els llibres des de qualsevol lloc, i els hi fem arribar on vulguin. Hem enviat llibres a molts racons de Catalunya i Espanya, però també a França, Irlanda, Anglaterra... i fins i tot un a Shanghai.

A la xarxa hi ha moltes llibreries, però cap centrada en les Terres de l'Ebre i amb la garantia d'una llibreria 'real' al darrera. Els llibres que venem a internet formen part del nostre catàleg físic. Hi responem.

Us convidem a visitar-la, i us agrairem els vostres comentaris i suggeriments per a millorar-la.

Compartir