Les ressenyes d'en Pol

Max Picard 2Inicien una nova col·laboració amb el jove lector Pol que explica les seves lectures.

Avui toca 'Max Picard 2, l'enigma dels dinosaures'

L’ha editat l’editorial La Galera, té 271 pàgines. Va sortir publicat al març de 2015, l’ha redactat en Marc Boada (un dels presentadors del QuèQuiCom) i l’ha il·lustrat en Pere Mejan.

És un llibre de ciència no-ficció.

Aquest llibre explica unes vacances d’un nen que es diu Max Picard, i aquest estiu tindrà un germanet.

Quan té una pregunta no para fins que troba la solució. A més a més, és dislèxic i no l’hi agrada ni escriure ni llegir. Mentrestant sa mare està a l’hospital, ell està al xalet de son iaio, en plena natura. En una de les seves excursions, coneix un veí nou, que es diu Ot i ni ell ni la seva família tenen televisió, telèfon, mòbil...

Aquell mateix dia van veure tres cotxes molt estranys, i al cap de moltes investigacions, van descobrir que, qui liderava aquell grupet era una dona que havia caigut al costat fosc de la ciència.

És una història amb un principi i un final. Està escrit en català i també hi ha una versió en castellà.

Tu també pots fer els seus experiments! A més a més, hi ha paraules subratllades amb definicions al costat. A mi m’ha agradat molt perquè és molt fàcil de llegir i és molt entenedor.

Jo, personalment, el recomano per a gent jove que l’hi encanti la ciència. El preu és molt correcte per a passar una bona estona, només 14,90€!

Compartir