Premi “La Independència que ens cal...”

Voliana EdicionsVoliana Edicions convoca el 28 d’octubre de 2011 un concurs de relats de ficció especulativa, “La Independència que ens cal...”, partint del pressupòsit del que hauria passat si al segle XVII Portugal no hagués aconseguit la independència i, en canvi, el Principat de Catalunya i la resta dels Països Catalans, haguessin format un Estat Català independent.

Es tracta de mostrar, en un relat inèdit d'història- ficció coherent, seriós, però imaginatiu, fins a quin punt, per exemple, Portugal o Portugalícia (o com decideixi batejar-lo l'autor) seria avui una nova realitat amb diverses comunitats autònomes "bilingües" dins Espanya i l'Estat Català
un país europeu.
Un jurat coordinat per Jordi Solé i Camardons, i amb membres de diverses contrades dels Països Catalans, farà la tria dels originals rebuts per correu electrònic a l'adreça jscamardons@gmail.com.
El relat guanyador pot tenir entre 100 i 200 fulls dinA4, escrits en català.
Voliana Edicions es compromet a editar el relat guanyador i avançar 600 euros a compte dels drets d'edició de l'obra. L'autor rebrà el 10% dels beneficis del PVP dels llibres venuts.
La data límit de lliurament de les narracions serà el 24 de juny de 2012, diada dels Països Catalans.
En cas que hi hagi dues narracions que el jurat valori per igual s'editaran les dues (en un mateix volum o en dos volums) a la col·lecció Entrevol de Voliana Edicions i s'avançaran 300 euros a cadascuna de les dues obres guanyadores.
Els participants en el concurs han d’acceptar aquestes condicions.

Compartir